Časopis Smolíček

Smolíček 07/08 - 2021

Důležitou informací je v tomto čísle zavedení nové sociální dávky a to „Náhradní výživné“ od 1.7. Dbát na bezpečnost dětí o prázdninách a využít volný čas k odpočinku ode všech on-line médií. Recepty a pracovní listy pro společnou zábavu. Pracovníci Terénní služby pro rodiny s dětmi přejí všem krásné a pohodové prázdniny!

Smolíček 05/06 - 2021

V předprázdninovém čísle Smolíčka by dospělé čtenáře mohla zajímat informace o zvýšení přídavků na děti, chystané změny v exekucích a další…. Děti si objeví svoje listy pro zábavu i prověření dovedností.

Smolíček 03/04- 2021

Vychází velikonoční číslo Smolíčka, kde je možné nalézt vedle témat pro děti také články o financích na nákup respirátorů, nárok na ošetřovné, možné slevy na daních a aktuální podmínky pro starobní důchod.

Čtenářům a příznivcům Smolíčka a Terénní služby pro rodiny s dětmi bychom rovněž rádi popřáli požehnané prožití Velikonočních svátků a životadárnou radost, kterou tajemství Velikonoc obsahuje, do dalších dní.

Smolíček 01/02- 2021

Zimní číslo Smolíčku přináší informace o nastavení DPČ a DPP (dohoda o provedení práce, činnosti), některých novinek z oblasti dluhů a exekucí, a o preventivních prohlídkách zdarma.

Pro rodiče a děti nabízí zábavu, možnost, jak využít společný čas při čtení, kreslení, luštění …