Články

V otrokovické Charitě zavládla tříkrálová radost
11. ledna 2024 Tříkrálová sbírka

V otrokovické Charitě zavládla tříkrálová radost

V sobotu 6. ledna, tedy přesně v den, kdy slavíme svátek Tří králů, vyslala otrokovická Charita do ulic svoje koledníky. Letos se jich sešel nevídaný počet – 35 kolednických skupinek, které i přes nepřízeň počasí prošly město křížem krážem, aby všem jeho obyvatelům popřáli do nového roku. Odměnou jim bylo vlídné přijetí a úsměv ve tvářích druhých.

Ukaž, že jsi KING!
16. listopadu 2023 Tříkrálová sbírka

Ukaž, že jsi KING!

Chcete být součástí největší sbírkové akce v České republice? Poznat nové kamarády a zároveň pomoci dobré věci? Začněte nový rok dobrým skutkem.

16. ledna 2023 Tříkrálová sbírka

Tříkráloví koledníci přinesli spoustu radosti

Sobota 7. ledna patřila v našem regionu tříkrálovým koledníkům. V obcích spadajících do působnosti otrokovické Charity jste mohli potkat celkem 119 skupinek, které chodili dům od domu, aby přáli lidem do nového roku.

11. ledna 2023 Tříkrálová sbírka

Tříkráloví koledníci přinesli spoustu radosti

Sobota 7. ledna 2023 patřila v našem regionu tříkrálovým koledníkům. V obcích spadajících do působnosti otrokovické Charity jste mohli potkat celkem 119 skupinek, které chodili dům od domu, aby přáli lidem do nového roku.

Tříkrálová koleda zazní letos naplno!
2. ledna 2023 Tříkrálová sbírka

Tříkrálová koleda zazní letos naplno!

Tříkráloví koledníci se k vám opět chystají. Po letech, ve kterých nás provázela různá omezení a mimořádná opatření, můžou naši koledníci zavítat opět k vám, do vašich domovů. Těšíme se na společné setkání s písní na rtu a úsměvem ve tváři, a doufáme, že vám přineseme trochu radosti v této nelehké době.