Terénní služba rodinám s dětmi připravila již 5. ročník vánočních dílen

Před Vánoci jsme pro rodiče a jejich děti připravili naše již tradiční Vánoční dílny. Po zkušenostech z minulých let se rodiny na tuto událost již delší dobu těšily a věříme, že jsme je ani tento rok vůbec nezklamali. Akce proběhla v pondělí 17. prosince v suterénu kostela sv. Vojtěcha v Otrokovicích...

Jako v minulých ročnících, i nyní se povedlo vytvořit vánoční atmosféru a za doprovodu vánočních písní si rodiny mohly odpočinout od řešení svých problémů, napéct si s dětmi perníčky, namalovat vlastní látkovou tašku, ozdobit jablíčka dobrotami, vyrobit vánoční květináče nebo jen tak posedět a dát si vánoční čaj.

„Aktivit bylo mnoho, výrobků ještě více a rodiny si je s radostí odnesly k sobě domů. Sice bychom se rádi pochlubili, co bavilo děti nejvíce, ale skutečnost je taková, že byl velký zájem o vše a vybrat tak jedinou aktivitu neumíme“, sdělila Mgr. Lada Rektoříková, vedoucí Terénní služby rodinám s dětmi.Charity sv. Anežky Otrokovice.

Celá akce mohla být uskutečněna díky finanční podpoře odboru komunitního plánování města Otrokovice a firmám Wiky hračky a Talašovo zahradnictví, které nám přispěly materiálně. Děkujeme!

Bc. Radomír Šuhej

EU -sociální fond logologo mesta barevne

P1090745P1090775