Půjčovna kompenzačních pomůcekPůjčovna kompenzačních pomůcek

Adresa: Na Uličce 1617, 765 02 Otrokovice
Zodpovědná osoba:  Mgr. Mariana Zedníková
Provozní doba: Po, Út, Čt, Pá: 13:00 - 15:00, St: 14:00 - 16:00
Číslo účtu: 124 883 044/0300, variabilní symbol: 91142

Půjčovna kompenzačních pomůcek Charity Otrokovice byla zřízena pro veřejnost v roce 2011 s cílem poskytnout pomoc lidem při náhlé změně zdravotní stavu, kdy člověk potřebuje k sebeobsluze či péči druhého různý druh zdravotní pomůcky. Ve většině případů půjčujeme pomůcky na přechodnou dobu, než je uživateli pomůcka vyřízena prostřednictvím odborného lékaře.

Otevírací doba půjčovny je v pondělí, úterý, čtvrtek a pátek od 13h do 15h a ve středu od 14h do 16h. Prosíme, dodržujte tyto otevírací hodiny, mimo ně Vám nebudeme moci vyjít vstříc.

U nás si můžete zapůjčit:

• elektrická polohovací postel
  • invalidní vozík mechanický
  • chodítko venkovní
  • chodítko na kolečkách
  • chodítko pevné
  • a mnoho dalších pomůcek. Jejich seznam a ceník najdete níže.

Pokud byste chtěli do půjčovny darovat nějakou kompenzační pomůcku, kterou již nevyužijete, budeme Vám vděčni a věřte, že ji poskytneme k zapůjčení tomu, kdo ji bude opravdu potřebovat.

Děkujeme.