Podporují nás

Těmto institucím, firmám a jednotlivcům moc děkujeme za finanční nebo věcné dary!

AC Steel a. s., Napajedla,  ADPe stavební s. r. o., Napajedla,  AR - Stal s. r. o., Napajedla, Astrema, s. r. o., Otrokovice,  A-Z SPOJOVACÍ MATERIÁL, Napajedla,  Besta-Z a. s., Otrokovice, BILLA, spol. s r. o. Praha, Bonita Group Service s.r.o., Tišnov, Bramo spol. s r. o., Napajedla, Bří ŠVARCOVÉ s. r. o., Otrokovice, Daníček s.r.o., Zlín,  Dankr, s. r. o.,  Zlín,  Deza, a. s., Valašské Meziříčí, Odloučený provoz Organik Otrokovice, D PLAST a. s., Zlín, Dům barev Napajedla, DURA-LINE CT, s. r. o., Tlumačov,  ElektroSystem Zlín s. r. o., EMOZ, spol. s r.o., Otrokovice, EPUZ, spol. s r. o., Otrokovice,  Eurogame, s. r. o.,  Zlín,  EXCOR - ZERUST s. r. o., Napajedla, EXTRAPLAST, s. r. o., Napajedla, FEPEKO s. r. o., Otrokovice-Kvítkovice, Ing. Alena Fiantová, Otrokovice, GEOSTAV spol. s r. o. Otrokovice,  GIENGER spol. s r. o., Napajedla, GM CHEMIE spol. s r. o., Napajedla, GOTECH s. r. o., Brno, HIDECON s. r. o., Otrokovice, Hotel Baťov-Společenský dům, Otrokovice, HP TRONIC Zlín, spol. s r. o., Hypro s. r. o., Komárov, PILANA Metal s. r. o., Hulín, ITC, a. s. Zlín, Jiří Stacke, Otrokovice, JUDr. Milan Kopčil, Otrokovice, Kairo plus cz s. r. o., provozovna Otrokovice, Kamenolom Žlutava s. r. o., Kiss Radio Publikum, Zlín, KKS, spol. s r. o., Zlín, DOBROVSKÝ s. r. o., Kosmas s. r. o., Lapp Kabel, s. r. o., Lea Zápalková, PharmDr., Otrokovice, Lékárna Sanipharm, Mgr. Radomíra Švendová, Otrokovice, MANAG a. s.  Zlín, Metalšrot Tlumačov a. s., Městský úřad Otrokovice, MITAS a.s., Montema, spol. s r. o. Otrokovice, Moravia Dent spol. s r. o., Otrokovice, Moravský Peněžní Ústav - spořitelní družstvo, Zlín, MPM Trade spol. s r. o., Napajedla, MRB Sazovice s. r. o., MUDr. Zdeňka Horká, Napajedla, MUDr. Radana Karásková, Otrokovice, MUDr. Hana Kousalová, Otrokovice, MUDr. Reichel Zdeněk, Napajedla, MUDr. František Tesař, Napajedla, Ing. Arch. Pavlacký, Otrokovice, OBSIDIAN a. s. Otrokovice, Papírnictví Pastelka, Otrokovice, GESOS, spol. s r. o., Pavel Divoký, Otrokovice, Pekařství cukrářství Janík, Lhotka u Tečovic, Pekařství Kolář Zlín, PhDr. Jaromír Černý, Otrokovice, Plastmont Bureš,  s. r. o., Staré Město, Plynosystem s. r. o., Napajedla, PONY PLAST,  s. r. o. Otrokovice, PSG a.s. Otrokovice, RAINER  CZ, s. r. o., Zlín,  RAVEO s. r. o., Otrokovice, Reality Otrokovice Radana Šímová, RIM CZ s. r. o. Otrokovice, Robert Zůbek, Otrokovice, RTT, a. s., pobočka Zlín-Louky, Řeznictví  uzenářství KOŠAŘ, Fryšták, SANDRIA spol. s r. o., Napajedla, Sfinx závod  Holešov, Nestlé Česko  s. r. o., SOGOS s. r. o. Otrokovice, STATO střechy s. r. o., Napajedla, STEELMET s. r. o., Staré Město, Steza Zlín, spol. s r. o., Strabag (Competitive Edge Advisors s.r.o.), SubliProfi, s. r. o., Otrokovice, Svoboda a Březík - pečivo,  s.r.o., Zlín, SYGNUM s. r. o., Otrokovice, TALAŠOVO ZAHRADNICTVÍ, Tlumačov, TEOZ spol. s r. o., Otrokovice, Teplárna Otrokovice a.s., TOMA a.s., Otrokovice, TRUCK LINE CZECH s. r. o., VEST spol. s r. o., Zlín-Louky, VITAR, s. r. o., Zlín, VODÁREK TRANSPORT, s. r. o., Zlín, WESTLAND spol. s r. o., Otrokovice, Zdeněk Mikulka, ZLINTERM, spol. s r. o., Otrokovice, Zuzana Smilková.

Významní dárci:

a PharmDr. Marcela Martinkovičová

Za podporu a pomoc dále děkujeme:

Za podporu a pomoc dále děkujeme paní Marii Budínové, Romaně Rochovanské, Jaroslavu Zimákovi, koordinátorům Tříkrálové sbírky, Římskokatolické farnosti sv. Vojtěcha v Otrokovicích, Technickým službám v Otrokovicích a mnoha dalším …

Děkujeme také všem dárcům, kteří nechtějí být jmenováni a také těm, které ani osobně neznáme. Bůh o nich však ví a nezapomene jim to.

Dále nás podporují

Podpořte nás i vy. Číslo našeho účtu je 124 883 044/0300 (ČSOB).