Požár na Azylovém domě Samaritán

Jak jistě víte, Nový rok začal zostra a přinesl nám mnohé výzvy. Jednou z největších byl požár velké části zadního objektu azylového domu, kde probíhala pracovní aktivizace a měli zde kanceláře i dva pracovníci. Co nezničil požár, to dokonala voda, saze a kouř. Požár vznikl 26.12.2017 cizím zaviněním a po pachateli pátrá Policie ČR...

Museli jsme opravit střechu, vyměnit 1/3 obvodových zdí, kompletně vyměnit podlahu, některá okna a dveře, elektroinstalaci a vnitřní vybavení. Škoda se tak blíží jednomu milionu korun.

I tak se nám podařilo objekt uvést do původního stavu již na konci března 2018 a od dubna zde již probíhá plnohodnotná aktivizace uživatelů azylového domu. Můžete se tak opět těšit na kreativní výrobky z naší dílny.

Pro Charitu znamenala tato situace mnoho úsilí a finančních prostředků, pokud by Vás tedy napadla forma pomoci, budeme velmi rádi.

Krásný začátek léta a děkujeme za podporu

Mgr. Aleš Jaroš – vedoucí SSLD

IMG_20171226_090629 (1)IMG_20171226_092955 (1)IMG_20171226_093227 (1)

P1090374 (1)P1090363 (1)P1090377 (1)